Leírás

Leírás:
Panziónkat 2017-ben nyitottuk meg a baráti társaságok, átutazók, családok és üzleti ügyben utazók számára egyaránt. Optimális szálláshely a kerékpárral érkezőknek, mivel az EuroVelo 6 kerékpáros túraútvonal közvetlenül a panzió előtt halad el. A túrázók számára is kiváló szállás lehetőség, mert az Alföldi Kék túraútvonal 1. szakaszának (AK-01) végpontja, a Gemenc Vándorpont a közvetlen közelben található.
A panzió Baja nyugati részén, a Duna hídtól a belváros felé haladva közvetlenül az út mentén helyezkedik el. Séta távolságra van a Sugovica és a Duna összefolyásánál található Türr István emlékműtől, valamint a Halászparti éttermektől. Bevásárlóközpont a közvetlen közelben található, a belváros pedig 20 perces sétával érhető el.
A stílusos berendezés és a legkorszerűbb igényeknek megfelelő felszereltség garancia a kényelemre. Nyolc szobával várjuk vendégeinket, melyek az első és második szinten helyezkednek el. A recepció és az étkező a pince szinten található. Panziónk egész területén ingyenes a Wi-Fi hozzáférés.
Parkolási lehetőség az utcán, díjmentesen, térfigyelő kamerával felszerelt helyen.
A három szintes épület mindenki számára pihenési, és kikapcsolódási lehetőséget biztosít.
"EGY CSODÁLATOS KISVÁROS RENDKÍVÜL MODERN 4*-os PANZIÓJA VÁRJA VENDÉGEIT!"

Infók

Phone:
36705186276

Kapcsolat

E-mail:
Sugó PanzióSugó Panzió