Leírás

Leírás:
Vannak esetek, amikor a lelked mélyén gyökerező álmok nem adnak békét, és azt kívánják, bárcsak valóra válhatnának. Elveszett a napok forgatagában, tele doldora napirendekkel egy építőipari cégre és fémiparra jellemző projektekkel és helyzetekkel, egyesítettük energiáinkat, kreativitásunkat és más területeken.

Csúcsminőségű turisztikai üdülőhely, amely üzleti eseményeknek, csapatépítésnek, workshopoknak és családi eseményeknek egyaránt otthont ad.

A Villa Galleria az a sokoldalú környezet, ahol átélheti a keretbe foglalható pillanatokat. A szállodai szolgáltatások teljes skáláját a legmagasabb színvonalon kínáljuk, hogy felejthetetlen nyaralást tölthessen el. Az üdülőhely exkluzív légkörrel és különleges adottságokkal rendelkezik mind a gyermekes családok, mind a magán- vagy céges rendezvények lebonyolítására.

A Villa Galleria egy tágas konferenciateremmel is rendelkezik, amely 60 férőhelyes.

Tágas, tóra vagy hegyre néző szobákban, apartmanokban várjuk vendégeinket, melyek a legigényesebb vásárlók kényelmes elhelyezését szolgálják.

A Villa Galleria kiváló gyógy- és fitneszközponttal rendelkezik. A szálloda területén található, minden nap 07:00 és 22:00 óra között tart nyitva, és finn szaunával, nedves szaunával, sótartóval és 30 fokos vizű fedett medencével rendelkezik.

Csapatunk az Ön rendelkezésére áll a kellemes időtöltés érdekében.
Település:
Beszterce-Naszód (Bistrița-Năsăud) megye
Wi-Fi

Infók

Phone:
40770665564

Kapcsolat

E-mail:
Villa Galleria KolibicaVilla Galleria Kolibica