Leírás

Leírás:
A JANKÓ APARTMANHÁZ a zalakarosi  fürdőtől 800 m-re működik egész évben.
Minden apartmanhoz konyha-fürdõ-Wc és egyéni erkély vagy közös terasz tartozik, kertibútorokkal. Az udvarban ingyenes zárt parkoló van, a szállás egész területén és a szobákban ingyenes a Wi-fi.
SZÉPKÁRTYÁT ELFOGADUNK !
Az udvarban fedett kertipavilon szolgálja vendégeink további kényelmét, asztalokkal, padokkal, székekkel és hintaággyal.
A JANKÓ APARTMANHÁZ a zalakarosi  fürdőtől 800 m-re működik egész évben. ABC 50 m-re, cukrászda 150 m-re, a legközelebbi étterem 200 m-re van. Az apartmanokhoz egyéni konyha-fürdõ-Wc és erkély vagy terasz tartozik kertibútorokkal. Az udvarban ingyenes zárt parkoló van. A szállás egész területén és a szobákban ingyenes a Wi-fi.
SZÉPKÁRTYÁT ELFOGADUNK !
Az udvarban fedett kertipavilon szolgálja vendégeink további kényelmét, asztalokkal, padokkal, székekkel és hintaággyal.
 
Az egyéni erkélyes, egylégterű 2 fős és a kétszobás 3 fős apartmanok a Jankó Apartmanház udvari főépületében találhatók. Minkét apartmantípus pótágyazható szobánként max. 1 gyermek részére 14 évig.
A szobában kényelmes ágyak, prakrtikus bútorok, fotel, asztal, székek, külön olvasólámpák és falifogas van továbbá minden szobában külön TV több mint 50 csatornával. Fürdő-Wc tartozik az apartmanhoz fürdőszobaszekrénnyel, mosdóval, zuhanyzóval, toalettpapírt, kézmosót, WC fertőtlenítőt, ágyneműt és személyenként 2 db törölközőt adunk.
 
A tetőtéri 1 fős vagy 2 fős egyéni klímás apartmanok a Jankó Apartmanház utcai épületében találhatók és közös nagyméretű fedett terasz, valamint utcára néző erkély tartozik a 4 db apartmanhoz külön asztalokkal, székekkel.
További felszereltségük ugyanaz mint a többi apartmantípusé.
 
Zalakarosról Zalakomár felé kiépített kerékpárúton érhető el a kápolnapusztai bivalyrezervátum (8 km), mely fontos szerepet játszik a faj fennmaradásában, génállományának megőrzésében.A Kis-Balaton déli partja mentén érjük el a Kányavári-Szigetet (12 km), melynek tanösvényén lehet bejá
Település:
Zalakaros
Wi-Fi

Infók

Phone:
3693340420

Kapcsolat

E-mail:
Email:: info@zkf.hu
Jankó ApartmanházJankó Apartmanház