Leírás

Leírás:
A Fónagy Apartmnok az Északi -Bükkben fekvő festői szépségű faluban, Nagyvisnyón található, Szilvásváradtól 5, Egertől 30 km-re.

A falu központjától 700 m-re van, 1 holdas területen, erdős, ligetes környezetben. Az udvaron átfolyik a Szilvás-patak, mellette kis horgásztó van kialakítva, ahol Vendégeink ingyenesen horgászhatnak.A parkosított udvaron filagória, hinta, homokozó, csocsó, pingpong asztal, mini biliárd, gyerek járművek, játékok, bográcsozó (ajándék tűzifa), kültéri medence biztosítják a kikapcsolódást.

A szobaár tartalmazza apartmanonként napi 2 óra időtartamban a privát wellness részleg használatát. (pezsgőfürdő, infraszauna, pihenőágyak)
2 apartmanos vendégházunk egész évben kiadó. Az egy-, illetve kétszobás apartman egyben és külön is kivehető. Mindkettőhöz jól felszerelt konyha és fürdőszoba tartozik. WIFI a ház egész területén biztosított. A teraszon és a kertben játékok (asztalitenisz, darts, csocsó, teke stb.) bográcsozó, kerti garnitúra, medence, kis horgásztó várja kedves vendégeinket. A közelben sípályák, bobpálya, horgásztavak, barlangok.
Település:
Nagyvisnyó
Wi-Fi

Infók

Phone:
36308157395

Kapcsolat

E-mail:
Fónagy VendégházFónagy Vendégház